Events

Jeg holder jævnligt foredrag, oplæg og events for grupper og virksomheder. Emnet kan være et af de nedenstående, eller I kan komme med et forslag, hvis I har et specielt ønske.

  • Trigger point selvbehandling med massagebolde og foamroller

  • Ovenpå igen efter stress, udbrændthed eller sygdom

  • Mentaltræning og mindfulness ved hjælp af biofeedback

  • Lær effektiv og dokumenterbar 15 minutters "Powernap" på jobbet

  • Personligt flow

  • Mentaltræning til sport og toppræstation

  • Din emotionelle profil

Eksempler på tidligere begivenheder:

Sted: Helheds-HUSET. Vievej 1, Bregninge Tåsinge, 5700 Svendborg.

Tilmelding: ring/sms Susanne 20 80 99 09

Eller mail: info@helheds-huset.dk

Mere info på www.helheds-huset.dk

https://sites.google.com/site/vitflow/home/events/Saunagus24nov12.png?attredirects=0

Foredrag i Svendborg Idrætscenter onsdag den 27. sep. 2017 kl. 18.30-20.30

Et foredrag om, hvad der grundlæggende styre og påvirker dine beslutningsprocesser, personlige værdier, helbred og generelle trivselsniveau.

Vi er skabt til konstant at søge væk fra smerte og hen imod en bedre følelse. Når vi bedre forstår den bagvedliggende følelsesmæssige behovsstruktur, og de “kognitive filtre”, altså den forståelsesramme vi ser verden igennem, bliver vi gradvist bedre til at gå mere direkte efter det, som får hjertet til at synge. Det som virkelig inspirere os og skaber en dybfølt glæde. De inderste sande værdier.

Når du går hjem fra foredraget har du "taget temperaturen på dit følelsesliv" og lavet din egen indledende Emotionelle Profil, fået en nøgle til at arbejde med og opdage dine sande værdier og en forståelse for, hvor vigtigt det er for helbredet "at bruge sit hjerte som radar” og lytte til sin intuition. Dine følelser lyver aldrig, det er kun sindet som kan blive forvirret!

Foredrag Personligt Flow

Book et kursus, foredrag eller event:

POWERTALK TUESDAY

En aften i godt selskab og skønne omgivelser med sundhed, velvære og ny inspiration til trivsel og personlig optimering.

Luksuslejligheden ved hotellet på Rudkøbing Skudehavn er overdådigt indrettet med stort hyggeligt allrum, swimming pool og SPA område med sauna, dampbad, hammam rum og brusekabiner.

Vi starter aftenen kl 18.30 med velkomstdrink og en let anretning. Fortsætter med et ca. 50 min. "Powertalk" oplæg om trivsel og personlig optimering ved mentaltræner Kim Brorfelde.

kl. ca. 20 åbner vi for SPA området, og for dem som har lyst til at prøve denne træningsform, vil der være 20 min. Aquafitness i højt tempo i poolen.

Vi nyder desuden sauna med duftblandinger af rene æteriske olier, og der kan tilkøbes saltscrub, ansigtsmaske og bodyoil til naturlig hudpleje i Hammam badet. Undervejs kan du nyde frisk frugt, kaffe, the og læskedrikke, og fortsætte snakken om det gode liv. Kl. 21.15 Klæder vi om og samles igen i allrummet til afrunding og afsked kl. 21.30.

Maks. deltager antal er 20 prs. Prisen 460 kr/prs.

Du er tilmeldt, når betaling er modtaget, enten på Mobilpay tlf.: 21 64 73 65, eller via Paypal. Du kan betale med kreditkort, hvis du ikke har Paypal konto.

Trigger Point selvbehandling med Massagebolde og Foam Roller

Kurset i selvmassage og skadesbehandling er et 2 timers grundkursus, for alle der vil lære effektive teknikker til egen behandling for mere velvære og bedre præstationsevne i hverdag og sport.

Vi starter med en kort teoretisk gennemgang af grundlæggende faktorer og teknikker med betydning for velfungerende muskler, sener og led. Men kurset er primært et praktisk orienteret "gør det selv" forløb, hvor du lære at finde og behandle de væsentligste "hot spots", akupressurpunkter og trigger punkter på kroppen. Vi bruger simple midler som Foam rollers, små massagebolde og manuelle greb.

Som behandler plejer jeg at sige, at der primært er to måder du kan spilde energi i bevægelse. Ligesom en cykel kan have en rusten og dårligt vedligeholdt kæde og kuglelejer med en masse modstand, kan den også have en fin ny og velsmurt kæde og lejer med en masse modstand, hvis kæde og lejer er strammet for hårdt. Begge dele giver unødigt meget friktion og dermed spild af energi i bevægelse. Helt det samme gør sig gældende i kroppens muskel og led "kæder og lejer". Der er derfor ofte meget ekstra energi at hente, både i hverdagen og i sportspræstationer, ved at nedsætte den indre spænding og friktion i kroppen.

Smerter i kroppen opstår, ifølge traditionel kinesisk medicin, hvor der ikke er tilstrækkelig bevægelse i krops væsker og energibaner. I praksis viser det sig, at ikke bare nåle, men også rene trykpåvirkninger af akupunkturpunkter forbedrer cirkulation og nedsætter smerter i berørte områder. Derfor er anvisning af effektive akupressurpunkter, sammen med stræk og bindevævsteknikker en væsentlig del af kurset.

Mentaltræning for sportsfolk

Bestil et foredrag til jeres klub, forening, virksomhed eller fitness center. Ca. 2 times inspiration der giver dig det afgørende forspring i træningen.

Pris og varighed efter aftale.

Her får du indblik i de faktorer som har størst betydning for den optimale præstation og, hvordan du kan arbejde med at forbedre dine mentale evner, både i din sport, erhverv og fritid.

Vi arbejder med en unik trekant model og ser på, hvilke konkrete metoder du kan tage i brug.

For de fleste er mentaltræning et lidt diffust begreb og svært at komme igang med på en målrettet og systematisk måde. Her får du værktøjerne til det.

I foredraget kigger vi på begreber som:

- Flow optimal tilstanden

- Fokus og koncentration

- Mental fleksibilitet

- Emotionel kontrol

- Spændings regulering

- Motivation vs. diciplin

- Teknisk biofeedback udstyr

- Mindfulness træning

https://sites.google.com/site/vitflow/home/events/TRXkursus%20%282%29.png?attredirects=0

Specialkursus i sports specifik TRX træning

Noget for jer? Kontakt mig, så laver vi et kursus specielt for dig og dine venner, forening, skole, virksomhed.

Hold af maks. 10 prs. Pris efter aftale.

.

Grundlæggende helkropstræning med TRX.

Mere effektiv core træning finder du ikke!

Skaler din træning helt individuelt efter form, tid, intensitet og formål.

Eksempler på tidligere begivenheder: